Persbericht Rollatorloop

Rollaterloop op Asselsestraat

APELDOORN - De alweer derde QaMP Asselse0,2mijl Rollatorloop in Apeldoorn wordt gehouden tijdens de Asselse 2 mijl op 5 oktober. Bewegen en blijven bewegen is gezond. “Samen wandelen kan heel gezellig zijn en zeker als je dan samen toewerkt naar een leuk nieuw evenement als de Asselse 0.2 mijl op de Asselsestraat in Apeldoorn”, zegt de organisatie. De Rollatorloop is een onderdeel van het event de Asselse 2 mijl die dit jaar voor de 10e keer wordt gehouden. “Schrijft u vandaag nog in via de website en er wordt met u contact opgenomen.”

Iedereen met een rollator kan meedoen

“Jong of oud, man of vrouw? Iedereen die dagelijks afhankelijk is van de rollator en een klein blokje kan lopen, kan mee doen. De afstand is 0.2 mijl. Dat is ongeveer 320 meter. U loopt op de Asselsestraat, die dan is afgesloten.”

“U kunt gratis deelnemen aan de rollatorloop. Wel dient u zich in te schrijven via de website. Uw rollator samen met de inschrijving is uw toegangsbewijs. De aanvang zal rond 19.00 uur zijn. Wilt u vooraf wat eten. Dat kan bij één van de vele kraampjes.”

Meedoen is het belangrijkste

Maar meestal zijn deelnemers extra gemotiveerd als er ook wat te winnen is. Daarom hebben we bedacht dat er aanmoedigingsprijzen zijn te winnen. Dat varieert van een nieuwe Rollator tot een etensbon. Omdat het bewegen voorop geldt ook hier het spreekwoord ‘oefening baart kunst’. Dus wilt u alvast oefenen voor het event? Geef u dan op en laat direct weten dat u graag wilt oefenen. Er wordt dan contact met u opgenomen. asselse2mijl.nl/evenement/rollatorloop


Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjo Elskamp (06 4030 0243), John Kampkuiper (06 5335 9594), mail rollatorloop2016@gmail.com. Bekijk ook de pagina asselse2mijl.nl/evenement/rollatorloop.