Persbericht Asselse2mijl

Persbericht Asselse2mijl


asselse2mijl - editie 2016

APELDOORN - De datum staat alweer vast: 7 oktober 2016! Met het wegvallen van de subsidie staan de organiserende ondernemers voor een nieuwe uitdaging en die zijn zij aangegaan. Natuurlijk gebeurt dit samen met atletiekvereniging AV ’34. Met het zoeken naar sponsors voor de loop is een nieuwe weg ingeslagen.

De asselse2mijl wordt steevast gehouden op de eerste vrijdag van oktober, dit jaar vrijdag 7 oktober. En het is alweer het 8e jaar dat de leukste hardloopwedstrijd in het donker over 2 mijl wordt gehouden.

“Trots stellen we de sponsoren voor de loopwedstrijden voor. Zo is er de BSO Sport Kidsrun. Deze spectaculaire run is voor kinderen tot en met 14 jaar over 1 kilometer en is gratis. Dan is er voor bedrijven de Multicopy Apeldoorn bedrijvenloop. Een team bestaat uit minimaal twee dames en twee heren. De snelste tijden tellen voor de eindclassificatie. En de QaMP asselse0,2mijl rollatorloop: deze is er voor iedereen die een rollator nodig heeft in zijn dagelijkse leven.”

Met de nieuwe indeling verwacht de organisatie weer een gezellige avond te organiseren met de nodige prijzen, die zijn gesponsord door de ondernemers van de asselsestraat.

Het programma voor de avond start om 18.45:

  • 18.45 uur - BSOSport Kidsrun meisjes tot en met 14 jaar – 1 km
  • 18.55 uur – BSOSport Kidsrun jongens tot en met 14 jaar – 1 km
  • 19.10 uur – prijsuitreiking jeugd
  • 19.15 uur – asselse0,2mijlQaMP rollatorloop – 0,2 mijl
  • 19.45 uur – Asselse2mijl heren en dames (onderdeel hiervan is de Multicopy Apeldoorn bedrijvenloop) – 2 mijl
  • 20.15 uur – Asselse4mijl heren en dames – 4 mijl
  • 21.00 uur – Prijsuitreiking en uitslag van de verloting.

De ondernemers van de Asselsestraat hebben hun best gedaan om geweldige prijzen te verzamelen voor de verloting. En natuurlijk is er ter opluistering van het geheel muziek met DJ Smoor.


Meer informatie ?

Neem dan contact op met Tessa (tessa@gorkink.nl), John Ruisch (john@stedendriehoek.net) of Wim van Beek (beek0290@wxs.nl)