startnummer en hoe het beste te bevestigen

Het op de correcte manier dragen van je startnummer, ook wel bib tag genoemd, is belangrijk voor een juiste tijdsregistratie!

  • Duidelijk zichtbaar aan de voorkant,
  • Het startnummer zo glad mogelijk opspelden,
  • Met aan alle vier de hoeken een speld om het startnummer netjes te bevestigen en
  • Het startnummer moet 'vrij' zijn. Dit betekend dat er bv niet een jack over heen gedragen mag worden.

Persbericht Asselse2mijl

Persbericht Asselse2mijl


asselse2mijl - editie 2016

APELDOORN - De datum staat alweer vast: 7 oktober 2016! Met het wegvallen van de subsidie staan de organiserende ondernemers voor een nieuwe uitdaging en die zijn zij aangegaan. Natuurlijk gebeurt dit samen met atletiekvereniging AV ’34. Met het zoeken naar sponsors voor de loop is een nieuwe weg ingeslagen.

Read More

Persbericht Rollatorloop

Rollaterloop op Asselsestraat

APELDOORN - De eerste QaMP Asselse0,2mijl Rollatorloop 2016 in Apeldoorn wordt gehouden tijdens de Asselse 2 mijl op 7 oktober. Bewegen en blijven bewegen is gezond. “Samen wandelen kan heel gezellig zijn en zeker als je dan samen toewerkt naar een leuk nieuw evenement als de Asselse 0.2 mijl op de Asselsestraat in Apeldoorn”, zegt de organisatie. De Rollatorloop is een onderdeel van het event de Asselse 2 mijl die dit jaar voor de 5e keer wordt gehouden. “Schrijft u vandaag nog in via de website en er wordt met u contact opgenomen.”

Read More

asselse2mijl finisher foto 2015

Er is een nieuwe datum bekend…

Misschien een beetje vroeg..

maar hou 7 oktober 2016 maar vrij in de agenda!

Na ampel beraad met de organisatoren Gorkink Natuurlijk, van Tongeren, Stedendriehoek en atletiekvereniging AV’34 is de volgende datum alweer bekend …

Hou deze site in de gaten voor meer nieuws!