Staat 4 oktober al in jouw agenda?

APELDOORN - Op vrijdag 4 oktober vindt alweer de tiende editie van de jaarlijkse Asselse2mijl plaats. In 2008 werd dit evenement geïnitieerd door bevlogen ondernemers van de Asselsestraat en de Gemeente Apeldoorn ter gelegenheid van het vernieuwen van de Asselsestraat.

Tegenwoordig is het een traditie van groot formaat.

Read More

Nieuwe start tijd Kidsrun

Starttijden Kidsrun

Vanwege het groeiende succes van de Kidsrun zijn de start tijden veranderd. We hebben in de categorieën jongens / meisjes onderscheid in leeftijd aangebracht. Waar eerst de kinderen 4 t/m 14 jaar in 1 categorie liepen, hebben we dit jaar onderscheid gemaakt naar 4 - 9 jaar en 10 - 14 jaar.

De starttijden zien er als volgt uit: 

- start jongens 4 t/m 9 jaar - 18.20 uur
- start jongens 10 t/m 14 jaar - 18.30 uur
- start meisjes 4 t/m 9 jaar - 18.40 uur
- start meisjes 10 t/m 14 jaar - 18.50 uur

Dan hebben we nog even tijd nodig om de uitreiking te organiseren. Maar let op: aansluitend op de Kidsrun is de prijsuitreiking om 19.05. Voor de uitreiking is het wel nodig dat je aanwezig bent.

Dus let even goed op of je door de wedstrijdleiding een aanwijzing krijgt of je bij de top 3 hoort in je categorie! Twijfel je over of je aanwezig moet zijn trek dan een van de aanwezigen van het wedstrijdsecretariaat aan de mouw.

 

startnummer en hoe het beste te bevestigen

Het op de correcte manier dragen van je startnummer, ook wel bib tag genoemd, is belangrijk voor een juiste tijdsregistratie!

  • Duidelijk zichtbaar aan de voorkant,
  • Het startnummer zo glad mogelijk opspelden,
  • Met aan alle vier de hoeken een speld om het startnummer netjes te bevestigen en
  • Het startnummer moet 'vrij' zijn. Dit betekend dat er bv niet een jack over heen gedragen mag worden.

Persbericht Asselse2mijl

Persbericht Asselse2mijl


asselse2mijl - editie 2016

APELDOORN - De datum staat alweer vast: 7 oktober 2016! Met het wegvallen van de subsidie staan de organiserende ondernemers voor een nieuwe uitdaging en die zijn zij aangegaan. Natuurlijk gebeurt dit samen met atletiekvereniging AV ’34. Met het zoeken naar sponsors voor de loop is een nieuwe weg ingeslagen.

Read More