rollatorloop

Asselse0,2mijl QaMP Rollatorloop

Na het succes van de eerste QaMP Asselse0,2mijl Rollatorloop in 2017 die in Apeldoorn werd gehouden tijdens de Asselse2mijl, komt er een tweede vervolg in 2019 op vrijdag 4 oktober. De organisatoren Marjo Elskamp en John Kampkuiper hebben er veel zin in.

Bewegen en blijven bewegen is gezond. “Samen wandelen kan heel gezellig zijn en zeker als je dan samen toewerkt naar een leuk en enthousiast evenement als de Asselse0,2mijl op de Asselsestraat in Apeldoorn”, zegt de organisatie. De Rollatorloop is een onderdeel van het evenement de Asselse2mijl, dat dit jaar voor de negende keer wordt gehouden.

Iedereen met een rollator kan meedoen

“Jong of oud, man of vrouw? Iedereen die dagelijks afhankelijk is van de rollator en een klein blokje kan lopen, kan meedoen. De afstand is 0,2 mijl. Dat is ongeveer 320 meter. U loopt op de Asselsestraat, die dan is afgesloten. U kunt gratis deelnemen aan de rollatorloop. Wel dient u zich in te schrijven via de website asselse2mijl.nl/evenement/rollatorloop. Uw rollator samen met de inschrijving is uw toegangsbewijs. De aanvang zal rond 19.00 uur zijn. Wilt u vooraf wat eten? Dat kan bij één van de vele kraampjes.

Oefening baart kunst

Maar meestal zijn deelnemers extra gemotiveerd als er ook wat te winnen is. “Daarom hebben we bedacht dat er aanmoedigingsprijzen zijn te winnen.

rollatorloop a2m QaMP

Wat u moet weten om deel te nemen.

Vooraf is het fijn om ruim de tijd te nemen; - voor het opspelden van de startnummers en - uitleggen van programma-onderdeel. We verwachten u dan ook om 18.45!

De start is om 19.15 op dezelfde plaats als de start/finish van de asselse2mijl. U wordt verwacht als rollator deelnemer bij de winkel van Zit & Relax'. Hier wordt u voorzien van een versnapering en muziek.

Aanrij route voor rollatordeelnemers:

Via de John F. Kennedylaan, Henri Dunantlaan in en dan aan linkerkant uitstappen. Dit is tegenover het Koningskind kinderopvang.

Meedoen met de rollatorloop?

... meld je dan aan via rollatorloop2016@gmail.com met de volgende gegevens:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Geboortedatum
  • Geslacht m/v
  • Mailadres

Start en Finish

Asselsestraat 249 - 251 | 7312 CT | Apeldoorn

Vragen of aanmelden?