veel gestelde vragen

asselse2mijl veelgestelde vragen

1. Afhalen startnummers

Waar kan ik mijn startnummer ophalen?

Deelnemers, die zich uiterlijk voor de online termijn hebben ingeschreven, kunnen het startnummer afhalen bij het secretariaat @BeterLopen - asselsestraat 260 - op vertoon van de bevestigingsmail die ze hebben ontvangen.

Heeft u ingeschreven en betaald en heeft u geen bevestigingsbrief ontvangen: neem dan contact op met de organisatie via asselsetweemijl@gmail.com.

2. Chips en tijdregistratie systeem

Welke chips kan ik gebruiken?

Met ingang van 2015 maken we gebruik van chips van het systeem Chronotrack. Deze zijn voor eenmalig gebruik en als grootste voordeel is het LIVE kunnen volgen van de hardloper.

Kan mijn zoon of dochter bij de Kidsrun de chip gebruiken die ik voor een andere afstand gebruik?

Nee, een chip is binnen één evenement niet overdraagbaar van de ene loper naar de andere loper. Men kan dus niet de chip gebruiken voor b.v. de Kidsrun en later voor 2 mijl. Ook kan men dezelfde chip niet gebruiken voor de Kidsrun en een andere afstand.

Moet ik met een chip lopen?

De Organisatie kan u uiteraard niet verplichten om de chip ook daadwerkelijk te dragen, maar draagt u de chip niet, dan komt u niet in de uitslagen en zult u geen recht hebben op een prijs. U kunt zich bovendien niet inschrijven zonder een chip te bestellen óf een geldige chipcode op het inschrijfformulier in te vullen.

Hoe moet ik de chip dragen?

Er wordt niet gewerkt met een losse chip. De chip is bevestigd aan het startnummer.

Moet ik de chip na afloop inleveren?

Nee deze mag je houden.

3. Dragen van het startnummer

Hoe moet ik het startnummer dragen?

Onderstaand plaatje geeft in het engels weer:

asselse2mijl - hoe draag ik het startnummer chronotrack

Chronotrack tijd registratie systeem

Chronotrack is een exclusief merk tijdregistratie dat sinds jaar en dag vele topevenementen registreert. Zoals de marathon van Parijs en de marathon van New York en wereldwijd duizenden andere evenementen. Op 6 continenten en in meer dan 50 landen worden 75% van de meest toonaangevende races getimed met Chronotrack techniek.

De techniek van Chronotrack

Waterbestendige én lichtgewicht startnummers voorzien van een chip zijn de basis van een feilloze tijdregistratie. Om de doorkomst van de deelnemers te registreren werkt het systeem van Chronotrack met matten waarover de deelnemers op start en finish passeren. Deze matten kunnen ook gebruikt worden voor tussentijden.

Live-services van Chronotrack

Chronotrack biedt de mogelijkheid om uw evenement live te verzorgen. Bij de marathon van Sneek en de marathon van Leeuwarden is dit vorig jaar al gebeurd. De deelnemers en organisaties waren zeer gecharmeerd van alle live koppelingen.
meld je hier aan voor de live registratie... (link werkt nog niet!)

4. Bereikbaarheid

Kan ik bij de start parkeren?

Nee. Op de dag zelf geldt rond start en finish niet parkeren. Ook bekeurt de politie foutparkeerders om zo de overlast van verkeerd geparkeerde auto’s in de wijk te voorkomen.

Hoe kom ik op de dag van het evenement Kinderdagverblijf Koningskind a/d henri dunantlaan?

Met eigen auto: Henry Dunantlaan of een van de andere zijstraten van de Asselsestraat. Asselsestraat wordt na 22.00 uur weer vrijgegeven.

Met het openbaar vervoer: Start en finish liggen 20 min. lopen van het Apeldoornse station en busstation.

5. Inschrijven

Tot wanneer kan er worden ingeschreven?

De inschrijving sluit op de zondag voor de wedstrijd om 24:00 uur (12 uur ‘s nachts dus).

Kan ik op de dag zelf nog inschrijven?

Ja, dit is mogelijk. Dit kan bij het wedstrijd secretariaat in de winkel van Beter Lopen - asselsestraat 260 / hoek henri dunantlaan -. Dit is vlak bij de start en het kan tot een half uur voor de desbetreffende afstand.

6. Annuleren

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Helaas is het voor de organisatie niet mogelijk om uw inschrijving te annuleren. U kunt het startnummer/chip echter wel aan een andere loper geven. Geef dan even, via een mailtje, de nieuwe personalia door.

7. Wijzigingen

Kan ik de afstand die ik heb opgegeven bij de inschrijving nog wijzigen?

Dat kan mits op tijd aangegeven. Kinderen kunnen wel meelopen in de senioren wedstrijd eea ter beoordeling van de wedstrijdleiding. Senioren kunnen niet meelopen bij de kinderen voor classificering wel als begeleider bij (jonge) kinderen.

8. Kleedgelegenheden m/v

In het Koningskind is beperkte kleedruimte.

9. Parcourskaarten

Zijn er parcourskaarten beschikbaar?

Nee. Er is op de site wel een tekening te zien op welk gedeelte van de Asselsestraat de route wordt gelopen. Keerpunten zijn ongeveer voor de ingang van de supermarkt BONI en voor nummer 337 op de Asselsestraat. Volg deze link voor de pagina.

10. Parkeermogelijkheden

Parkeermogelijkheden bij Koningskind en de voormalige Fotovakschool.

11. Verloting

Iedere deelnemer krijgt een lot. Er zijn extra loten bij het wedstrijdsecretariaat te koop voor € 0,50. Ook buurtbewoners krijgen loten.

Na afloop van de wedstrijden en na de prijsuitreiking start de verloting. Locatie van de verloting is voor de winkel van 'van Tongeren'. Prijzen zijn alleen af te halen als men aanwezig is en worden derhalve niet nagestuurd.

12. Verversingsposten

Na de finish is water en sportdrank beschikbaar.

13. Sportdrank

Na de finish is er sportdrank voor alle deelnemers, beschikbaar gesteld door de AH Sprengenpark a/d Asselsestraat.

14. Startvakindeling

Top lopers worden verzocht op de 1e startrij plaats te nemen. Alle anderen kunnen daarachter plaatsnemen.

15. Het parcours, de ondergrond

Het stratenparcours (asfalt) is verlicht en bij de beide keerpunten is er extra verlichting.